Speciale entreeregeling voor American Rides

Speciale entreeregeling voor American Rides

Ben jij de trotse eigenaar van een Amerikaanse auto? Dan krijg je als bestuurder een speciale regeling aangeboden. De eerste 1000 aanmeldingen krijgen elk jaar gratis entree voor de bestuurder inclusief auto. 

De eerste 1000 aanmeldingen zijn zo snel gegaan. Vanwege jullie enthousiasme doen wij daar nog 500 bij. Ook de komende 500 aanmeldingen krijgen gratis entree voor de bestuurder en auto en als een extra bonus mogen de eerste 100 aanmeldingen hiervan gratis mee doen aan de parade over het circuit. 20 minuten op een rustig tempo het circuit verkennen waarbij inhalen verboden is.

Wanneer de 1500 aanmeldingen vergeven zijn hebben we nog steeds een speciale regeling voor de voorverkoop of koop ter plaatse: showautoticket, incl. bestuurder kost €12,- in plaats van € 26,- (€ 20,- entree en € 6,- parking). De gratis showautotickets zijn inmiddels allemaal uitgegeven. In de online ticketshop vind nu het showautoticket voor €12,-. Dit is entree voor de auto en bestuurder.

Met je auto heb je dan gegarandeerd een mooie plek op één van de showpaddocks.  Klik hieronder op de balk om het ticket te bestellen.

BESTEL EEN SHOWAUTOTICKET