Deelnemen in Assen

1/8 mile dragrace>

Pk’s, koppel, banden en reactie. En niet te vergeten: muscle cars en adrenaline! Dat zijn de ingrediënten van de 1/8 mile Dragraces.
Natuurlijk kennen we allemaal de dragraces van televisie, maar op American Car Sunday kunt u dit spektakel in het echt beleven op de 201 meter van TT Circuit Assen. Bij dit onderdeel zullen tientallen van de allersnelste straatauto’s en professionele dragracers deelnemen aan de Dragrace (over 201 meter) en de strijd aangaan om als eerste over de eindstreep te finishen. 
Voor slechts €20,- kun je deelnemen aan de dragraces, met je eigen Amerikaanse auto. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden, de informatie daarover vind je hierboven.

 

Belangrijk!
Je kan deelnemen met je eigen Amerikaanse auto en een helm is verplicht.
Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- helm, ter plaatse is het niet mogelijk om een helm te huren.
- Showautoticket; bestel deze in de online ticketshop.
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.


GEEN PASSAGIERS BIJ DE RACE!

parade>

Een leuke manier om je eigen Amerikaanse auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Voor slechts €20,- kun je enkele rondes rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en passagiers, van 16 jaar of ouder zijn toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie vind je ook, hierboven, op deze pagina.

 

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema (Amerikaans) van het evenement en inhalen is niet toegestaan. Passagiers moeten 16 jaar of ouder zijn.
Klik hier voor het reglement en hier voor de briefing, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- Showautoticket; bestel deze in de online ticketshop. Je deelnameticket is geen entreeticket!
- Deelnameticket parade; bestel deze in de online ticketshop.

best of show contest>

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede auto? Doe dan met jouw auto mee aan de Best of Show Contest, powered by Turtle Wax! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd.

 

Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen? Meld je auto dan aan, ter plaatse, bij het podium.
Bestel in de online ticketshop een showautoticket (deze is inclusief toegang voor de bestuurder). Hiermee heeft je auto toegang tot de showpaddocks.

 

showpaddock>

Op de paddocks is er ruimte voor duizenden American rides. Er zullen die dag allerlei auto's te zien zijn, van Hotrod tot Caddilac en van gepimpte Chryslers tot Lowriders. Wil je ook met je auto op één van de showpaddocks staan, bestel dan snel je showautoticket. De eerste 1000 tickets* zijn gratis en geven toegang tot het evenement voor de American ride en bestuurder. Bestel dus snel! Klik hier om naar de online ticketshop te gaan.

*Wanneer deze 1000 gratis tickets uitverkocht zijn, dan kun je met een mooie korting nog steeds een showautoticket bestellen. Je betaald dan €10,- voor het showautoticket, ook deze geven toegang tot het evenement voor de American Ride en de bestuurder. Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat.

revbattle>

Dit jaar kun je ook weer de oordoppen meenemen voor de Rev Battle tijdens American Car Sunday. Denk jij het mooiste geluid te hebben en/of het meeste geluid? Of wil je het opnemen in een knockout rev-battle? Doe dan mee met de Rev-Battle en wie weet ga jij met een prijs naar huis! Er is een beker te winnen voor de 'Loudest sound of 2020'.

 

Aanmelden kan vooraf per e-mail via info@402automotive.com (o.v.v. naam + type auto) of ter plaatse bij de organisatie van de Best of Show Contest. Zij zijn bij het podium op de paddock te vinden.
Bestel wel in de online ticketshop een showautoticket (deze is inclusief toegang voor de bestuurder). Hiermee heeft je auto toegang tot de showpaddocks.

Deelnemen in Zandvoort

Tickets
FOLLOW US: