Deelnemen in Zandvoort

1/4 mile dragrace>

Pk’s, koppel, banden en reactie. En niet te vergeten: muscle cars en adrenaline! Dat zijn de ingrediënten van de 1/4 mile Dragraces.
Natuurlijk kennen we allemaal de dragraces van televisie, maar op American Car Sunday kunt u dit spektakel in het echt beleven op de 402 meter van Circuit Zandvoort. Bij dit onderdeel zullen tientallen van de allersnelste straatauto’s en professionele dragracers deelnemen aan de Dragrace (over 402 meter) en de strijd aangaan om als eerste over de eindstreep te finishen. Op het TT Circuit in Assen wordt de dragrace over 1/8 Mile verreden.

 

Voor slechts €20,- kun je met je eigen Amerikaanse auto deelnemen aan de dragraces. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst.
Bestel ook een showautoticket, want het deelnameticket is GEEN entreeticket!

 

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema van het evenement en een helm is verplicht.
Klik HIER voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- Ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik HIER om deze te downloaden.
- Geldig rijbewijs
- Helm
- Showautoticket Amerikaanse auto; bestel deze in de online ticketshop. Dit ticket is inclusief entree voor de bestuurder.
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.

best of show contest>

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede auto? Doe dan met jouw auto mee aan de Best of Show Contest! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd.

 

Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen? Meld je auto dan aan, ter plaatse, bij het podium.
Bestel in de online ticketshop een showautoticket (deze is inclusief toegang voor de bestuurder). Hiermee heeft je auto toegang tot de showpaddocks.

 

showpaddock>

Op de paddocks van het Circuit Zandvoort is er ruimte voor duizenden American rides. Er zullen die dag allerlei auto's te zien zijn, van Hotrod tot Caddilac en van gepimpte Chryslers tot Lowriders.
Wil je ook met je auto op één van de showpaddocks staan, bestel dan snel je showautoticket* in de online ticketshop. Dit ticket geeft toegang tot het evenement voor de American ride en bestuurder.

 

*Wanneer de 1000 gratis showautotickets uitverkocht zijn, dan kun je met een mooie korting nog steeds een showautoticket bestellen. Je betaald dan €10,- voor het showautoticket, ook deze geven toegang tot het evenement voor de American Ride en de bestuurder.
Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat.

revbattle>

Dit jaar kun je ook weer de oordoppen meenemen voor de Rev Battle tijdens American Car Sunday. Denk jij het mooiste geluid te hebben en/of het meeste geluid? Of wil je het opnemen in een knockout rev-battle? Doe dan mee met de Rev-Battle en wie weet ga jij met een prijs naar huis! Er is een beker te winnen voor de 'Loudest sound of 2021'.

 

Aanmelden kan vooraf per e-mail via info@402automotive.com (o.v.v. naam + type auto) of ter plaatse bij de organisatie van de Best of Show Contest. Zij zijn bij het podium op de paddock te vinden.
Bestel wel in de online ticketshop een showautoticket (deze is inclusief toegang voor de bestuurder). Hiermee heeft je auto toegang tot de showpaddocks.

Tickets
FOLLOW US: