ZONDAG 25 JULI | CIRCUIT ZANDVOORT

<

ZONDAG 25 JULI | CIRCUIT ZANDVOORT

GROEN LICHT VOOR 25 JULI!
Op zondag 25 juli is het weer tijd voor de American Sunday op Circuit Zandvoort, niet voor niets voor veel autofans hét evenement van het jaar! Kom oog in oog te staan met duizende American rides. Van fraaie Mustangs tot vette Hotrods, van Lowriders tot de snelste Corvettes, bloedmooie Pickups, Vans en nog veel andere. Op de verschillende showpaddocks kun je genieten van deze showcars en ook van muziek en entertainment. Op het circuit is het raak met de spectaculaire dragraces op de ¼ Mile! Be there!

Dit evenement vindt plaats zonder toegang met testen! Toegang tot de American Sunday is voor iedereen, ongeacht coronatest of vaccinatie. Wel vragen we de bezoekers om de 1,5m te respecteren zoals we vorig jaar zomer hebben gedraaid in Zandvoort. Lees hier meer over de geldende maatregelen op 25 juli.

Heb je tickets gekocht voor de uitgestelde edities van American Car Sunday Assen (oktober 2020 en juni 2021) dan zijn deze gewoon te gebruiken op 25 juli. Wel willen we je vragen om ze te registreren via het online formulier. Kies voor de optie 'ik heb tickets voor een uitgesteld event'.

Tickets
FOLLOW US: