American Sunday: Zandvoort editie terug op de kalender

02 Juli 2020
American Sunday: Zandvoort editie terug op de kalender

Vorige week vond de laatste persconferentie plaats van het kabinet in het kader van versoepelingen voor onder meer de evenementenbranche. Er kan veel meer dan eerst werd bepaald. In plaats van 1 september kunnen evenementen onder voorwaarden weer plaatsvinden vanaf deze maand.
402 Automotive organiseert zowel outdoor events op het TT Circuit Assen en Circuit Zandvoort als indoor autoshows in Ahoy en Jaarbeurs. Voor beide categori├źn geldt, dat deze weer georganiseerd kunnen worden. Dat is natuurlijk heel goed nieuws. Terwijl alle events door de lockdown vanaf september waren geprogrammeerd, kunnen we deze zomer al van start en hebben we wederom een nieuwe kalender samengesteld, maar nu met extra activiteiten in de maanden juli en augustus.
 
Ingelaste events op Circuit Zandvoort: 26 juli en 30 augustus
Omdat events weer mogen vanaf 1 juli heeft 402 Automotive op het F1 Circuit in Zandvoort nog twee evenementen kunnen inpassen in de kalender. Op zondag 26 juli keert JapFest alsnog terug op de kalender in Zandvoort. Een dag vol Japans performance geweld op de baan en de mooiste showcars op de paddocks. En op zondag 30 augustus komt ook American Sunday terug op de kalender. Dit event was uitgesteld naar 4 oktober op het TT Circuit Assen en zal nu op beide circuits gaan plaatsvinden in 2020. Dat is goed nieuws voor liefhebbers van de dikste dragracers op de ┬╝ Mile en honderden American muscle en American classis op de paddocks! Vanaf september staan dan nog eens tien evenementen gepland. 

Covid-maatregelen tijdens de evenementen
Om ervoor te zorgen dat de evenementen veilig en verantwoord kunnen plaatsvinden zullen er afhankelijk van het locatie en het concept diverse voorzorgsmaatregelen getroffen worden om onder meer de 1,5 meter te waarborgen.
Dat houdt in, dat er toezicht zal worden gehouden op het respecteren van de onderlinge afstand, op tribunes zal niet elke stoel worden gebruikt, meer schoonmaak van onder meer toiletten en dergelijke. 
Voor de indoor autoshow 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy zal worden gewerkt met een spreiding in aanvangstijden voor het bezoek, bredere looppaden en meer ruimte bij tribunes voor de actie arena of zitplaatsen bij de Car Catwalk.
Bij alle events is het van belang, dat iedereen in de voorverkoop tickets koopt, zodat we hoeveel mensen we kunnen verwachten en weten wie er op het evenement zijn. Gelukkig lag het gemiddelde voorverkoop op de events al vaak op bijna 90% van alle ticketkopers.
 

Tickets
FOLLOW US: