Programma

Tijdens American Sunday kun je genieten op de verschillende showpaddocks van showcars, muziek en entertainment. Actie op het circuit tijdens de spectaculaire dragraces op de 1/8 Mile en kijk je ogen uit tijdens diverse shows!

Showpaddocks
Kijk hier je ogen uit bij meer dan 1.000 American rides in alle soorten en maten. Hotrods, Lowriders, Musclecars, Classics en nog veel meer. De showpaddocks zijn geopend vanaf 09.00 uur.

Best of Show Battle
Hier komen de mooiste rides lang voor een Best of Show Contest (Concours d'Elegance), zie je jumpende Lowriders en hoor je de dikste Revbattles. Natuurlijk afgewisseld met American style music. Vanaf 10.00 uur.

Racetrack Dragraces
Van 12.40 tot 14.00 is de tribune beschikbaar voor de Dragraces! Ook met enkele vette demoshows

American Parades on Track
Van 15.45 tot 16.45 komen honderden American rides langs in een parade op het circuit. Je kunt ze bekijken van alle kanten op de paddocks of op de tribune

Aanvullend raceprogramma
Op zondag 4 oktober wordt het circuit gedeeld met races van de ACNN, Zilhouette Cup, PTC Cup, DTC en meer. Geen Amerikaans racegeweld, maar wel spectaculair om naar te kijken. Deze races vinden plaats als er geen American Sunday activiteiten op de baan zijn en vinden plaats tussen 11.00 uur en 18.30 uur.

Heb jij je aangemeld voor een van de onderdelen? Je krijgt in de week voor het evenement verdere informatie per e-mail. Deze informatie vind je ook terug onder het kopje deelnemen en kies vervolgens voor het betreffende onderdeel.

Tickets
FOLLOW US: