Ticketinfo


Op dit moment is onze online ticketshop gesloten.


402 Automotive werkt voor de ticketing samen met CM Tickets. De gehele afhandeling en support gaat via CM Tickets. Deze shop werkt met transparante ticketprijzen. Er zijn geen verborgen kosten.
Bij betalingen via Ideal zijn er geen bijkomende servicekosten. Er zijn wel bijkomende kosten (5%) met Paypal en Creditcard.

LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING, ZIE ONDERSTAANDE TICKETTABEL. 
In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.

Let op! De showautotickets zijn ook echt alleen voor Amerikaanse auto's bedoeld. Het evenement is Cars only!

ENTREETICKETSonline voorverkoopaan de deur
Volwassene€ 16.-€ 20,-
Showautoticket
Amerikaanse auto incl.
bestuurder*
€ 10,-
€ 10,-
Kind 6 t/m 14 jaar€ 5,-
€ 5,-
Kind t/m 5 jaar
gratisgratis
Parkeerticket
€ 8,-€ 8,-
 • *Kom je als bezoeker met een Amerikaanse auto? Dan kun je in de ticketshop een gratis showautoticket bestellen, er zijn er 1000 beschikbaar. Op dit moment zijn alle gratis tickets uitgegeven. Vanaf nu kun je voor €10,- het showautoticket, incl. bestuurder bestellen in plaats van € 28,- (€ 20,- entree en € 8,- parking). Met je auto heb je dan gegarandeerd een mooie plek op de showpaddocks. Belangrijk: Cars only!

 • In onderstaande tabel vind je de tickets van de verschillende programma onderdelen terug, met bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'ter plaatse'.

  DEELNAMETICKETSonline voorverkoopter plaatse
  Streetlegal dragraces

  online aanmelden

  € 0,-
  Parade€ 20,-
  € 25,-
  Vrij rijden€ 40,-
  € 45,-

 • Mag ik mijn hond meenemen? Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@402automotive.com.