TicketinfoOp deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING.

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.

Let op! De showautotickets zijn ook echt alleen voor Amerikaanse auto's bedoeld. Het evenement is Cars only!

ENTREETICKETSonline voorverkoopaan de deur
Volwassene€ 15.-€ 20,-
Gratis showautoticket
Amerikaanse auto incl.
bestuurder*
€ 0,-
(zolang de
voorraad strekt)
€ 10,-
Kind 6 t/m 14 jaar€ 5,-
€ 5,-
Kind t/m 5 jaar
gratisgratis
Parkeerticket
€ 8,-€ 8,-
 • *Kom je als bezoeker met een Amerikaanse auto? Dan kun je in de ticketshop een gratis showautoticket bestellen, er zijn er 1000 beschikbaar. Wanneer deze gratis tickets op zijn dan kun je voor €10,- het showautoticket, incl. bestuurder bestellen in plaats van € 28,- (€ 20,- entree en € 8,- parking). Met je auto heb je dan gegarandeerd een mooie plek op de showpaddocks. Belangrijk: Cars only!

 • In onderstaande tabel vind je de tickets van de verschillende programma onderdelen terug, met bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'ter plaatse'.

  DEELNAMETICKETSonline voorverkoopter plaatse
  Streetlegal dragraces€ 0,-€ 10,-
  Parade€ 20,-
  € 25,-
  Vrij rijden€ 40,-
  € 45,-

 • Mag ik mijn hond meenemen? Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@402automotive.com.